Home

Lezing Kerstvloed 1717 gecanceld

Helaas moeten wij weer een activiteit uitstellen. Op 9 december stond er een zeer boeiende lezing gepland over de kerstvloed van 1717 door Tonko Ufkes. Weer is het coronavirus de oorzaak dat een bijeenkomst in een grote groep niet verantwoord is. Maar uitstel betekent geen afstel. We zijn in overleg met Tonko om de lezing te verschuiven naar mei 2022. Nader bericht volgt begin januari.

Omtrent de kerstwandeling op 27 december wachten we de ontwikkelingen nog af. De tocht is al wel voorbereid en mochten de omstandigheden het toelaten dan gaat deze door. Dit wordt bijtijds bekend gemaakt.

Ook voor het 1e halfjaar 2022 hebben we alweer een aantal lezingen gepland en is ook het thema voor de zomerreis gekozen. Iets om naar uit te zien.

Afbeelding Markus Wingler via Pixabay