HomeLezingen

Presentatie Henk Landlust

Dinsdag 11 maart 2018 was er de jaarlijkse ledenvergadering in de Menterne te Muntendam en na een korte pauze vertelt Henk Landlust over zijn passie Luchtfotografie en laat daarbij veel opnames zien.

Henk Landlust maakt foto’s vanuit de lucht met behulp van een vlieger. Vooral in de provincie Groningen en in en om de oude gemeente Menterwolde zijn de gebieden waar hij veel foto’s maakt. Voor zich zelf, maar ook in opdracht. Historische plekken, nieuwe bouwprojecten van begin tot eind gevolgd, wat de bedoeling is te verdwijnen en gebeurtenissen die voor veranderingen zorgen. Hij vertelt over zijn hobby, de vereniging van luchtfotografie en de plaatsen waar hij is geweest. Hij laat daarbij constant beelden van zijn opnames zien.  Voor meer beelden verwijzen we u graag naar de site van hem, KLIK HIER

Foto’s  ©henk landlust